VILDMARKSAKTIVITETER

Vårt vildmarkscenter i Norrland är en perfekt plats för konferenser, kickoff och fester där bästa kvalitet på mat och aktiviteter har högsta prioritet. Vi erbjuder vildmarksaktiviteter som exempelvis älgsafari, skotersafari, fiske, lerduveskytte och bastu/bad i elduppvärmda trätunnor. Sommartid får du åka fyrhjuling och cyklar för transport och rekreation. Vintertid får du huvudsakligen åka snöskoter då vi kan ta dig ut på skotersafari. Alla våra aktiviteter kombineras förslagsvis med lunch eller middag. Så gott som det går så är maten såklart närproducerad i området, allt för att ge dig en genuin upplevelse, men såklart också för att värna om vår miljö.

Stigcykling i Svansele

Vi har ett stort utbud av cykelaktiviteter som är väldigt populära. Här blir det cykling i olika spår i vår vackra natur, både i öppet landskap och i skog. Vildmarken i Svansele bjuder på mycket fina stigar. Stigcykling är en svensk definition av mountainbike. Det är en typ av cykling som fokuserar på nöjet med att ta sig an stigar, där man inte ser till resultat eller träning som i vanliga sporter. Det innebär en frihetskänsla, att på ditt sätt och med den fart som du bestämmer, ta sig fram genom en vacker natur. Svansele uppskattas mycket för sina terränger, natur och de stigar som finns tillgängliga för cykeläventyr.

Vi är ett familjeföretag som länge har jobbat med att erbjuda unika konferenser för företag såväl som minnesvärda upplevelser för familjen och kompisgäng. Svansele Vildmarkscenter har funnits sedan 1996, vi har därför en lång och gedigen erfarenhet och jobbar hårt för att ge dig det bästa personliga bemötandet som är oss möjligt. Våra aktiviteter varierar från att vara spännande till avslappnande. De flesta av våra gäster avslutar kvällarna med en avslappnande bastu och ett värmande bad innan kvällsmaten eller läggdags. Vid samtliga våra anläggningar finns därför minst en bastu och en trätunna där ni kan slappna av i skenet från facklorna.

Läs mer om våra aktiviteter:

 

Hos oss får du personlig service och vi är självfallet bokningsbara dygnet runt, året om. Vi har stark fokus på att vara kundanpassade, så hör gärna av dig om det är någon speciell aktivitet du är intresserad av att göra extra speciell. Passa på att boka din vistelse på Svansele Vildmarscenter idag, du hittar våra kontaktuppgifter här.