SPÄNNANDE OCH MYSIGT VILDMARKSBOENDE

Hotell

Vi har nu byggt Knutes hotell i Svansele, Norrland. Knutes hotell erbjuder 8 st. kanonfina hotellrum med wc, tv och WIFI samt en vacker vy över Skellefteälven från vår stora altan. En enklare frukostsmörgås ingår i priset, men det går också att beställa till en rejälare frukost, som serveras i Vildmarksutställningen ca. 300 m från hotellet. Detta hotell är ett perfekt alternativ för dig som vill ha dagens bekvämligheter i ditt boende hos oss, istället för vårt berömda vildmarksboende, men ändå vill njuta av vildmarken. Här finns det plats att vila ut i dagens bekvämlighet och ändå ta del av det fantastiska och spännande vildmarksliv som vi på Svansele erbjuder. Perfekt för kompisgänget som vill ha en helg av stigcykling, eller för ett unikt konferensäventyr. Våra gäster på hotellet har tillgång till gratis cyklar, kanoter, fiskeutrustning och båtar. Varmt välkommen till vårt vildmarkshotell!

Konferens och boende

Vår unika konferenssal som ligger på vårt vildmarkscenter är utsmyckad med vilt och fauna samt försedd med modern teknik för att kunna presentera ert material väl. Våra skjutväggar av trä möjliggör enkel och snabb förändring av rummets storlek och rumsfördelning. Svansele Vildmarkscenter erbjuder en noggrant utvald meny vilken huvudsakligen består av lokalt producerat kött och grönsaker. Exempelvis renkött, älgkött, ädelfisk och köttbullar. Vi väljer lokalt både för att ge er en så genuin upplevelse av Svansele som det är möjligt, och samtidigt såklart värna om vår miljö.

Svansele Vildmarkscenter – Ett kundanpassat familjeföretag

Vi är ett familjeföretag som har drivit Svansele Vildmarkscenter sedan 1996. Med Svansele vildmarkscenter och nu Knutes hotell satsar vi på det bästa av unikt boende i vildmark och hotell i området runt Skellefteå, Malå, Norsjö, Boliden, Jörn och Bastuträsk. Vi satsar mycket på att vara kundanpassade så att du ska kunna få ut just det du vill av din vistelse hos oss. Varje vistelse är unik, så det lönar sig verkligen att komma tillbaka.  Knutes Hotell är också ett spännande alternativ för dig som är på resa i Norrland och söker ett mysigt och annorlunda boende.

Är det inte dags att resa till vackra Norrland? Vi är bokningsbara dygnet runt, året runt. Passa på att boka din vistelse på Svansele Vildmarkscenter, du hitter vår allmänna bokningssida här.
Hotellbokning gör du i formuläret nedan eller i spalten till vänster.

Knutes Hotell , hittar ni på adressen: 
Svansele 112, 936 93 Boliden , ca 250 m väster om Svansele Vildmarksutställning.

Invalid Displayed Gallery