Älgsafari med skoter

Ni anländer med egen transport till Svansele Vildmarksutställning kl. 12:00. Här hälsar guiden välkommen och berättar om upplägget, sedan rustas ni med varma kläder, hjälm och var sin skoter. Efter säkerhetsgenomgång lotsar guiden er ut i skogarna på skotersafari med älgspårning.

Vi tar sikte mot lämplig destination i våra skogar där vi tror älgarna befinner sig. Ofta ser vi dem redan i eller just utanför byn, ibland behöver vi söka i några timmar. När vi fått tillräckligt med snö i området utfärdar vi älg-garanti vilket innebär att våra gäster ej behöver betala sin vistelse i det fall att vi ej kan hitta och visa älg i vilt tillstånd. För mer information om älg-garanti gå till denna sida.

Vi gör ett stopp för lunch, svenska köttbullar med potatis, lök, grönsaker och lingonsylt. All vår mat tillagas över öppen eld och ätes på trätallrikar med träbestick.

Efter ytterligare några timmar i vildmarken stannar vi och kokar oss riktigt skogskaffe och njuter av en fikastund i något av våra vindskydd som finns strategiskt utplacerade runt om i våra skogar.

Nöjda och belåtna efter att ha fått se älg i vilt tillstånd återvänder vi tillbaka till Vildmarksutställningen.

Priser vintern 2018/2019:

2 personer: 12 379 kr

3 personer: 14 638 kr

4 personer: 16 896 kr

5 personer: 19 155 kr

6 – 12 personer: 3568 kr / person

Minimum 2 p

Maximum 12 p

Förutom dessa paket finns det oändliga möjligheter.
Kontakta oss med idéer så skräddarsyr vi ert besök.