Fyradagars upplevelse

Kombinera en oförglömlig vildmarksupplevelse i Svansele med shopping och flanerande i Skellefteå.

Dag 1:

Ni landar på Skellefteå Airport och tar flygbuss eller taxi till Quality Hotel i Skellefteå. Ni njuter av en dag med shopping, utsökt mat och sevärdheter i Skellefteå. Sedan äter ni middag med efterrätt på restaurang Verandan och efter middagen kopplar ni av i hotellets relaxavdelning med jacuzzi, bastu och lounge. Natten spenderas i dubbelrum på Quality Hotel i Skellefteå.

Dag 2:

Dag 2 börjar med frukostbuffé i restaurang Verandan på bottenvåningen. Efter frukost blir ni upphämtade för vidare färd till Svansele Vildmarksutställning, där vår guide möter upp er och berättar mer om det ni kommer att få uppleva. Lunch serveras i Vildmarksutställningen.

Efter lunch blir ni rustade med varma och oömma kläder samt får en säkerhetsgenomgång av snöskotrarna. Ni åker en person per maskin. Därefter bär det av in i snötäckta skogar och över frusna vatten. Vi letar efter älgar, renar och andra vilda djur. Vi tar en paus för att dricka äkta skogskaffe och prova på isfiske. När alla är nöjda åker vi till Vildmarkscampen, i ellöst land mitt i skogen där inga stadsljud stör upplevelsen.

Middag tillagas över öppen eld och består av älg och renkött, ädelfisk, grönsaker, potatis, lök, vår hemliga sylt, bröd, smör, lingondryck och kaffe. När alla är mätta och belåtna erbjuds avkoppling i varma bad och bastu. Möjlighet finns också att åka den 40 meter långa isrännan och ta ett dopp i isvak. Kvällen avslutas med ett kvällsmål och natten spenderas på renskinn och mjuka madrasser i mindre sovstugor. Sovsäckar och kuddar finns.

Dag 3:

Efter frukost är det dags att fortsätta vår skoter safari i Svansele skogarna. Lunch serveras i det vilda. När alla känner sig nöjda efter att ha kört mycket skoter och sett många vilda djur återvänder vi till Vildmarksutställningen. Här ges ni en guidad tur i vår unika utställning, som består av mer än 680 uppstoppade djur monterade på naturtroget sätt i rum som ser ut, känns och även luktar som vildmarken.

Ni avslutar med middag (välj mellan souvas, laxrosetter med Sherrysås, älgentrecote, renkotletter och vår Fusbuffé, som bl. a. består av lamm, svin och gräsbuk). Natten spenderar ni i dubbelrum på Knutes hotell, ca. 300 meter från utställningen.

Dag 4:

Efter en god natts sömn njuter ni av vår frukost, som serveras i Vildmarksutställningen och därefter får ni transfer tillbaka till Skellefteå Airport. Beroende på flygtid finns möjlighet att stanna i Skellefteå för mer shopping eller ta en promenad längs älven till Bonnstan och sedan själva ta flygbuss eller taxi till flygplatsen.

Pris inkl. moms: 11 865 kronor per person, gäller säsongen 2018-2019

Min-max antal: 4 – 10 p

1 snöskoter per person

Vin, alkohol etc. är inte inkluderad i priset. Flygresa är inte inkluderad. Transfer från Skellefteå Airport och Quality hotel är inte inkluderad i priset.

Kontakta oss för mer information och bokning.