Grönt konferenspaket

Ni anländer med egen transport till Svansele Vildmarksutställning. Vår guide välkomnar er och berättar om upplägget, sedan visas ni in i Blandskogen, vår mycket speciella och trevliga konferenssal som förutom blädderblock och pennor, givetvis är utrustat med trådlöst bredband, ljudsystem, projektor och trådlösa mikrofoner.

Ni sitter på bekväma stolar klädda med renskinn och alla deltagare har gott om arbetsutrymme på borden. Vi tillhandahåller frukt, mineralvatten och vanligt vatten. Eftermiddagsfika med kaffe, te och bulle serveras, sedan utrustas ni med lämpliga kläder och varsin cykel. Vi beger oss ut i skogarna där vi cyklar mot Vildmarkscampen. Terräng varierar och kan väljas efter förmåga.

Middag serveras, ni äter vår Viltbräda som består av älg, ren och ädelfisk med alla tillbehör, dryck upp till lättöls styrka samt kaffe. Efter middagen får ni slappna av i varma bad/bastu och den som önskar mer fart kan åka vår berömda ränna. Badkläder och handdukar ingår i paketet.

Slutligen serverar vi nattamaten i form av pannkakor med Västerbottensost, stekta på muurikka över eld. Övernattning sker i träkåta, på mjuka madrasser, kudde och sovsäckar, runt eldstad eller kamin.

När ni vaknar serveras frukost. Vi erbjuder bl.a. yoghurt, bröd, pålägg, bacon, ägg, kaviar, juice, kaffe och te. Med ny energi i kroppen sitter vi åter upp på cyklarna och njuter tillsammans av en morgonfärd tillbaka till Vildmarksutställningen där ni avrustas och får möjlighet att duscha.

Ni följer oss på en guidad tur i Vildmarksutställningens alla elva rum, med över 600 uppstoppade djur i naturliga miljöer. Vi besöker sedan Svansele Grönt, en ekologisk gårdshandlare endast ett stenkast från utställningen. Här finns möjlighet att köpa grönsaker, rödbetsjuice, Sorselian Pesto och naturgodis som t.ex. “Morots-tråån”. Det går bra att betala med kontanter, swish eller bankgiro.

Vi avslutar dagen med lunch kring elden i Vildmarksutställningen innan avfärd.

Det finns även möjlighet att boka rum på Knutes Hotell för den som önskar.

Kontakta oss för bokning och frågor.