Skotersafari & Konferens

Dag 1:
Ni anländer med egen transport till Svansele Vildmarksutställning kl. 12:00. Här hälsar guiden välkommen och berättar om upplägget, sedan rustas ni med varma kläder, hjälm och var sin skoter.Efter säkerhetsgenomgång lotsar guiden er ut i skogarna på skotersafari med älgspårning. Ni gör ett stopp för lunch med norrländska råvaror som bas. All vår mat tillagas över öppen eld och ätes på trätallrikar med träbestick.

Efter ytterligare några timmar i vildmarken stannar ni på ett av våra många vattendrag för att isfiska och fika kaffe med bulle. Skoteråkningen avslutas med en tur till Vildmarkscampen alternativt Vithatten där middag serveras. Ni äter vår Viltbräda som består av älg, ren och ädelfisk med alla tillbehör, dryck upp till lättöls styrka samt kaffe.

Efter middagen får ni slappna av i varma bad/bastu och den som önskar mer fart kan åka vår berömda isränna. Badkläder och handdukar ingår i paketet. Slutligen serverar vi nattamaten i form av pannkakor med Västerbottensost, stekta på muurikka över eld. Övernattning sker i träkåta, på mjuka madrasser, kudde och sovsäckar runt eldstad eller kamin.

Dag 2:
När ni vaknar serveras frukost. Vi erbjuder bl.a. yoghurt, bröd, pålägg, bacon, ägg, kaviar, juice, kaffe och te. Uppladdade och pigga sitter vi åter upp på skotrarna för hemfärd till Vildmarksutställningen där ni erbjuds duschmöjligheter.

Ni arbetar sedan i Blandskogen, vår mycket speciella och trevliga konferenssal som förutom blädderblock och pennor, givetvis är utrustat med trådlöst bredband, ljudsystem, projektor och trådlösa mikrofoner. Ni sitter på bekväma stolar klädda med renskinn och alla deltagare har gott om arbetsutrymme på borden. Vi tillhandahåller frukt, mineralvatten och vanligt vatten.

När ni har konfererat färdigt kan ni följa oss på en guidad tur i Vildmarksutställningens alla elva rum, med över 650 uppstoppade djur i naturliga miljöer. Hemfärd sker med er egen transport.

Pris: Kontakta oss för offert