Teambuilding i Vildmarken

Ni anländer till Svansele Vildmarksutställning med egen transport på förmiddagen. Vår guide tar emot er och berättar om upplägget. Ni rustas med lämpliga kläder och hjälmar och transporteras med fyrhjulingar och vagnar genom vacker skogsterräng till vår Vildmarkscamp, ca. 8 km.

Väl framme i Vildmarkscampen bjuds ni på äkta skogskaffe och kanelbulle. Efter fikat delas ni in i grupper för stärkande teambuilding övningar, där ni lär känna varandra ännu bättre och får öva er i att samarbeta för att lösa utmaningar.

Er guide tillagar lunch över öppen eld och ni äter antingen i träkåta runt eldstad eller ute i det fria beroende på väder och vind. Dryck och kaffe ingår.

Efter lunch fortsätter ni med gruppstärkande övningar med naturen som utbildningsplats. Exempel på övningar är bygga fågelholkar, köra fyrhjuling efter bana, dragkamp, blåspil mm.mm.

Lite senare på dagen finns bad och bastu uppvärmda för er. Badkläder och handdukar ingår. För de som önskar mer action rekommenderar vi en tur i vår vattenränna eller varför inte ett dopp i ån, som flyter just nedanför.

Dagen avslutas med en rejäl dos mat i form av vår Viltbräda bestående av älg, ren, ädelfisk, potatis, grönsaker, lök, vår ”hemlisylta”, bröd och dryck upp till lättöls styrka, innan ni beger er tillbaka till Vildmarksutställningen på samma sätt som ni kom till Campen, med fyrhjulingar och vagnar.

I Vildmarksutställningen finns möjlighet att ta sig en dusch samt få en guidad tur i utställningen, som är ett av Sveriges största vildmarksmuseum med över 600 uppstoppade djur monterade på naturtroget sätt i rum som ser ut, känns och även luktar som vildmarken.

Hemresa på kvällen.

Pris: Kontakta oss för offert