Teambuilding och konferens med övernattning på Knutes hotell

Ni anländer till Svansele Vildmarksutställning, där vår guide möter upp och hälsar er välkomna. Ni blir visade till vår unika konferenslokal ”Blandskogen”,  som är inredd i naturnära och avslappnad miljö samtidigt som den är utrustad med trådlöst bredband, ljudsystem, projektor och trådlösa mikrofoner.

Ni sitter på bekväma stolar klädda med renskinn och alla deltagare har gott om arbetsutrymme på borden. Vi tillhandahåller frukt, mineralvatten och vanligt vatten.

Lunch med norrländska råvaror som bas serveras vid önskad tid. Måltidsdryck och kaffe/te ingår.

Efter lunch jobbar ni med gruppstärkande övningar utomhus, som bidrar till att skapa en bättre arbetsmiljö och utvecklar och stärker er kommunikation och relation med varandra inom arbetsgruppen.

Eftermiddagsfika ingår och incheckning på Knutes hotell, ca. 300 m från Vildmarksutställningen, kan ske från 15.00.

Middag serveras i Vildmarksutställningen. Välj mellan vår Viltbräda med älg, ren och ädelfisk, laxrosetter, souvas eller varför inte lyxa till det med älg- eller renfilé? Vi har en noga utvald meny som huvudsakligen består av närproducerat kött och grönsaker. Önskar ni en trerätters middag ordnar vi det!

Efter middagen finns möjlighet att ta det lugnt i hotellets Relax med bastu eller varför inte avsluta kvällen med ett avslappnande och värmande bad och bastu i det fria?

Nattamat serveras antingen på hotellet eller i Vildmarksutställningen och övernattning sker i vårt fräscha och modernt inredda hotell Knutes.

Dag 2 börjar med en rejäl frukost bestående av bl. a. yoghurt, ägg, bacon, bröd, pålägg och kaffe i Vildmarksutställningen.

Efter frukosten finns möjlighet till ytterligare konferenstid alternativt om ni vill boka in någon av våra aktiviteter.

Innan avfärd väntar en guidad tur i vår Vildmarksutställning, bland mer än 650 uppstoppade djur monterade på ett naturtroget sätt i rum som ser ut, känns och även luktar som vildmarken.

Pris: Kontakta oss för offert

Till kontaktformuläret: