VILDMARKSKONFERENS

Längtar du till en genuin och mysig konferensanläggning i Norrland där servicen aldrig sviker? ”Blandskogen”, som är namnet på vårt konferenscenter, är inrett i samma rustika vilda stuk som övriga utställningen. Vi har inrett med uppstoppade djur i naturliga miljöer och väggar av trä med barken kvar.
Vi har under årens lopp förstått hur fördelaktigt det är för människor att befinna sig i en avslappnande och naturnära miljö för att öka produktivitet och engagemang. Våra konferensgäster uppskattar det naturliga lugn som infinner sig i Blandskogen och vi får ofta höra deras lovord över denna annorlunda lokal.
Som kontrast till den jordnära atmosfär som råder i Blandskogen så bjuds det även på ny teknik. Med HD-upplöst projektor, trådlöst såväl som trådbundet bredband samt högtalarsystem med möjlighet att koppla in alla de vanligaste ljudkällor täcker vi era behov.
Konferensrummet kan även fördelas ända upp till 7 olika rum i valfria storlekar och former med våra skjutdörrar av trä. Tack vare det spelar det ingen roll om er grupp är liten eller stor. Allt från 2 till 150 personer kan konferera hos oss.

Hotell eller vildmarkscamp

Vi har nu också ett alternativ till boende för dig som behöver elektricitet. På Knutes Hotell i Svansele finns 8 hotellrum med wc, tv och WIFI samt en vacker vy över Skellefteälven från vår stora altan. Givetvis kan man också sova på vårt vildmarkscamp, det största ligger mitt i tallskogen ett par kilometer från Svansele och har en kapacitet på 116 bäddar.

Svansele Vildmarkscenter erbjuder en noggrant utvald meny, vilken huvudsakligen består av lokalt producerat kött och grönsaker. Exempel på vad som serveras är köttbullar, renkött, älgkött och ädelfisk. Är du vegetarian eller har allergier så prata med oss om dina speciella önskemål så försöker vi anpassa vår meny till dina behov. Allt tillagas över öppen eld, vilket ger vår mat den där äkta vildmarkssmaken som vi är kända för.

Vi har också mängder av aktiviteter, såsom att åka fyrhjulig, snöskoter eller vår älgsafari. Detta är bara några av de saker du kan ta del av under din konferens. Att dela unika gemensamma upplevelser ger ofta upphov till både nya kontakter och bekantskaper såväl som de ger en bindande kraft åt grupper som man tar med sig tillbaka in i vardagen på arbetet. Svansele konferensanläggning är ett spännande och unikt alternativ för konferens i Norrland.

Boka in dig och kollegorna på vildmarkskonferens redan idag. Du hittar vår kontaktsida här.