Vi gör vårt bästa för att ta extra god hand om våra gäster. Vi vet att varje person behöver känna sig välkommen, varm och mätt för att njuta fullt ut av det de gör och upplever. Det är därför vi alltid ser till att våra gäster få ett varmt välkomnande, tydlig information om vad vi ska göra, ordentliga kläder så att de inte fryser och sist men inte minst, vi ger dem rikliga mängder god mat som vi tillagar över öppen eld.

Vi erbjuder en noga utvald meny av vildmarksmat som huvudsakligen består av av närproducerat kött och grönsaker, allt från köttbullar och pytt till ren, älg och ädelfisk. Till köttet serverar vi potatis, lök, grönsaker, bröd, egen sylt och alkoholfria drycker. Självklart erbjuder vi riktigt skogskaffe och te efter maten. Allt tillagas över öppen eld vilket ger vår mat den där äkta vildmarkssmaken som vi är kända för.

Hela vår meny nedan:

Förrätt:

  • Räkcocktail
  • Toast med löjrom

Varmrätt:

  • Viltbräda (älg, ren och ädelfisk)
  • Köttbullar med lingonsylt
  • Pytt i panna med ägg och rödbetor
  • Pannkakor med sylt
  • Laxrosetter med sherrysås
  • Souvas
  • Renkotletter
  • Älgentrecôte
  • Fusbuffé (lamm, gräsbuk och svin)
  • Älgfilé
  • Renfilé

Efterrätt:

  • Glass med varma hjortron
  • Kladdkaka med grädde
  • Cheesecake